Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo ziet de nieuwe vestiging van Nederlands Slaapcentrum op Ekkersrijt eruit

Eind vorig jaar werd feestelijk het lint doorgeknipt ter gelegenheid van de officiƫle opening van Nederlands Slaapcentrum haar nieuwste filiaal op Meubelplein Ekkersrijt te Son. Hiermee werd het aanbod van beddenwinkels in Zuid-Nederland uitgebreid naar zes. Dit traject besloeg een periode van circa anderhalf jaar, voornamelijk vanwege de nieuwbouw van het volledige gebouw waarin ons filiaal is gevestigd. Nu deelt het bedrijf de foto's van de nieuwe winkel.


Foto's: ID Image Design.

Dave van der Voort, mede-eigenaar van Nederlands Slaapcentrum, zei eerder: "Vanaf het allereerste begin waren we betrokken bij de ontwikkeling van het gehele gebouw. De nieuwe uitstraling, eerder geĆÆntroduceerd in ons laatst geopende filiaal in 2021 in Heerlen, hebben we ook hier toegepast. Dit alles is bedoeld om de klant een nog aangenamere sfeer en beleving te bieden bij de aankoop van zijn of haar product. We zijn nog lang niet ten einde en dit smaakt naar meer."

Meer informatie:
Nederlands Slaapcentrum
Ekkersrijt 4090
5692 DA Son
www.slaapcentrum.nl

Publicatiedatum: