Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brain Jansen maakt overstap naar Luxury Bedding Company

Brain Jansen komt Luxury Bedding Company versterken. Brain wordt verantwoordelijk voor Serta sales Nederland. "Wij kennen Brain als een zeer positief ingesteld persoon, vol passie en staat altijd klaar voor zijn klanten. Met zijn komst zullen wij de samenwerkingen met onze dealers optimaliseren en onze toekomstplannen verder uitbreiden", laten eigenaren Arno Appelhof en Adriaan Jonker weten.

Per 2 april zal Brain van start gaan. Hij valt met de neus in de boter met de start van het Jubileum Event op zondag 7, maandag 8 en dinsdag 9 april. Een mooi moment om kennis met hem te maken. "Het is van cruciaal belang dat de verkoop voldoende ondersteuning krijgt en wij de behoefte van de ondernemer duidelijk in kaart brengen. Alleen zo bereiken we toenemende verkopen en tevreden consumenten", aldus Brain.

Brain Jansen, verantwoordelijk voor de verkoop van Serta in Nederland bij Luxury Bedding Company.

Brain is een bekende in de branche, voor wie hem nog niet kent: Brain is woonachtig in Zuid-Limburg en brengt een schat aan ervaringen vanuit de retail met zich mee. Met meer dan 15 jaar inkoop- en verkoopervaring heeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd en zijn stempel mogen drukken op de verschillende facetten van de branche. Afgelopen periode heeft hij zijn horizon verbreed en zich gestort op het accountmanagement bij Kreamat. Hier werd hij sterk gemotiveerd door ontwikkelingen die de verkoop ondersteunen en de waardevolle banden die hij met vele ondernemers heeft mogen opbouwen.

Wendy Mak is en blijft een belangrijke schakel binnen de organisatie. Zij blijft deel uitmaken van het salesteam Serta in Nederland. Dennis Poffers blijft volledig verantwoordelijk voor Mérens. Samen met het Serta-team zal Brian bijdragen aan een omgeving waar klanttevredenheid en groei hand in hand gaan.

Meer informatie:
Luxury Bedding Company
Duurzaamheidstraat 23
8094 SC Hattemerbroek
088 – 784 8383
info@lbc.nl
www.luxurybeddingcompany.nl

Publicatiedatum: