Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelfabrikant maakt honderden bedden voor resorts: "Beste zet die we ooit hebben gedaan"

De Mechelse fabrikant Salus mocht bedden leveren voor het nieuwe hotel Farmhouse Lodges in het bekende dierenpark Pairi Daiza. Het familiebedrijf heeft er in vier jaar tijd al meer dan zeshonderd gemaakt voor de verschillende resorts in het park. "Dat is de beste zet die we ooit hebben gedaan. Op veel plaatsen vind je vaak dezelfde merken. Wij hebben ons eigen merk, van Belgische makelij", vertelt zaakvoerder Dirk Hoeben (63) aan Het Nieuwsblad.


Een van de kamers. © Pairi Daiza.

Het familiebedrijf, onder leiding van door Dirk en Candida Cagnoli, heeft al meer dan 600 bedden geleverd voor verschillende resorts in het park sinds ze in 2019 begonnen samen te werken met Pairi Daiza. De kwaliteit van het slaapcomfort is cruciaal voor het park, dat een hoge bezettingsgraad heeft en internationale gasten ontvangt.

Salus is begonnen met het leveren van bedden aan hotels toen ze de kans kregen om bedden te leveren aan Martin's Patershof, een hotel gevestigd in een voormalige kerk in Mechelen. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de hotelindustrie en heeft het bedden geleverd aan hotels in verschillende landen, waaronder Oostenrijk, Frankrijk en Spanje.Bron: Het Nieuwsblad

Meer informatie:
Salus
Maanstraat 1
2800 Mechelen
015 23 46 50
info@salus.be
www.salus.be

Publicatiedatum: