Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pascal Mannekens, eigenaar van Bedking - Ergopolis:

'In Europa worden wij geconfronteerd met analoge situaties zoals Emma Sleep'

Gisteren berichtte Wonen360 over het conflict tussen SSTL en Emma Sleep in Amerika. Het eerstgenoemde bedrijf sleept Emma Sleep voor de rechter. Het New Yorkse bedrijf verkoopt slaapkamermeubels onder de naam Emma Mason en beweert dat het Duitse bedrijf Emma profiteert van de bekendheid van Emma Mason in de VS.


Pascal Mannekens, eigenaar van Bedking - Ergopolis.

Ook in Nederland doet het conflict stof opwaaien. Pascal Mannekens, eigenaar van Bedking - Ergopolis houdt de situatie nauwlettend in de gaten. "Ik ben benieuwd naar de uitspraak van de rechter. In Europa worden wij geconfronteerd met analoge situaties. Ik denk dan aan volgende merken: Swissflex, Swiss Sense, SwissBedding of Swiss Confort. Wat hebben deze algemeen? Vaak een combinatie van witte, zwarte en rode kleuren in hun logo's en lettertypes. Zelden 100% 'Made in Swiss' en soms een Zwitserse vlag erbij. Verwarring en misleiding alom. Een uitdaging voor onze retailers met fysieke winkelpunten om de puntjes op de 'i' te zetten", vindt Pascal.

Bron: Pascal Mannekens

Reageren?
Mail naar info@wonen360.nl.

Publicatiedatum: