Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo ziet de showroom van Sickmann Woninginrichting Amsterdam B.V. eruit

Het echte Amsterdamse familiebedrijf Sickmann Woninginrichting deelt op social media een video, waarin het laat zien hoe de showroom er vandaag de dag bij staat. Vloeren, vloerkleden, horren, raamdecoratie, tapijten en behang, het passeert allemaal de revue in onderstaand filmpje:

De heer A.T. Sickmann richtte in 1956 Tapijthuis Centraal op, gevestigd aan de Zeedijk nr.61 te Amsterdam. De onderneming ging na verloop van tijd steeds beter lopen. In 1968 werd er een tweede winkel geopend in de Eerste Oosterparkstraat. Later kwamen daar verspreid over Amsterdam oost, west en centrum diverse winkels bij.

In de Eerste Oosterparkstraat zit het bedrijf nu dus alweer ruim 40 jaar. Sickmann had een wens: dat allen van zijn drie zoons een eigen winkel zouden krijgen. De naam van zijn bedrijf veranderde hij daarom in Woninginrichting Sickmann & Zonen.

De huidige directeur van Sickmann Woninginrichting Amsterdam B.V. is Frans Sickmann. Ondanks dat Sickmann Woninginrichting (Amsterdam) al ruim 50 jaar van dienst is, is zij altijd een familiebedrijf gebleven. Zo zijn naast Frans Sickmann ook Marjan Sickmann (zus), Dennis Sickmann (zoon) en Remco Sickmann (zoon) werkzaam bij Sickmann Woninginrichting Amsterdam.

Meer informatie:
Sickmann Woninginrichting Amsterdam
Eerste Oosterparkstraat 202
1091 HL Amsterdam
020 665 33 95
info@sickmann.nl
www.sickmann.nl

Publicatiedatum: