Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Renners Team Visma | Lease a Bike rekenen ook dit jaar op M line

Ook in 2024 mogen de renners van Team Visma | Lease a Bike rekenen op de slaapsystemen van M line om optimaal te presteren in de jacht naar weer een historisch jaar. M line heeft namelijk de samenwerking met de wielerploeg verlengd met een jaar.

Team Visma | Lease a Bike is al sinds 2015 verzekerd van een goede nachtrust met de slaapsystemen van M line. Het Nederlandse bedrijf verzorgt de matrassen en kussens en bevordert daarmee de slaapkwaliteit van de renners van de ploeg. Voorafgaand aan het wielerseizoen krijgt iedere nieuwe renner een uitgebreid slaapadvies en de bijbehorende producten, zodat ze optimaal kunnen presteren.M line ook in 2024 Official Sleep Partner van Team Visma | Lease a Bike
Ook in 2024 mogen de renners van Team Visma | Lease a Bike rekenen op de slaapsystemen van M line om optimaal te presteren in de jacht naar weer een historisch jaar. M line heeft namelijk de samenwerking met de wielerploeg verlengd met een jaar.
Team Visma | Lease a Bike is al sinds 2015 verzekerd van een goede nachtrust met de slaapsystemen van M line. Het Nederlandse bedrijf verzorgt de matrassen en kussens en bevordert daarmee de slaapkwaliteit van de renners van de ploeg. Voorafgaand aan het wielerseizoen krijgt iedere nieuwe renner een uitgebreid slaapadvies en de bijbehorende producten, zodat ze optimaal kunnen presteren.

"Wie goed slaapt, herstelt sneller, kan zich beter concentreren, heeft een sterker immuunsysteem en is emotioneel beter in balans", weet sportief directeur Merijn Zeeman. Goed slapen is dan ook van groot belang voor Team Visma | Lease a Bike. M line voorziet daarom de renners niet alleen thuis van hun slaapsystemen, maar ook wanneer zij op reis zijn voor onder meer de Giro, Tour de France en Vuelta. Op die manier zijn ze altijd en overal gegarandeerd van een kwalitatieve slaapervaring.

Met de verlengde samenwerking in 2024 blijven Team Visma | Lease a Bike en M line gezamenlijk streven naar het bieden van optimale rust aan de renners.

Meer informatie:
M line
www.mline.nl

Publicatiedatum: