Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ergosleep opent eerste winkel in Nederland

Begin april opent Ergosleep de deuren van haar eerste Concept Store, op het Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel, nabij Eindhoven. Ergosleep is het (retail)merk van LS Bedding, de Belgische fabrikant van bedsystemen van topkwaliteit.

De nieuwe Concept Store is de eerste eigen winkel van Ergosleep in Nederland. De bedden van het merk zijn in Nederland reeds exclusief te koop bij de winkelketen Morgana en bij selectief gekozen zelfstandige slaapspeciaalzaken. In Vlaanderen wordt het merk exclusief verdeeld via Sleeplife.

Met deze Ergosleep Concept Store zet LS Bedding een belangrijke volgende stap in haar evolutie naar een volwaardig retailmerk. Ergosleep onderscheidt zich door de persoonlijke begeleiding van elke klant bij de aankoop van een goed bedsysteem. Daarbij vertrekt het van een omni-channel benadering waar de klant zowel online als offline bijgestaan wordt in zijn/haar zoekproces. Het winkelpunt staat hierbij centraal in het contact met de klant. Een goed bed kopen is immers geen impulsaankoop maar een investering in goed en gezond slapen, een fundamentele pijler van het fysiek en mentaal welzijn van de mens.



Wetenschappelijk onderbouwde meting
De Ergosleep Concept Store in Eindhoven biedt een unieke beleving door de persoonlijke aanpak gericht op elk individu. "De manier waarop de klant in de Concept Store begeleid wordt naar een Ergosleep slaapsysteem dat volledig is afgestemd op de persoon is zonder meer revolutionair te noemen", aldus Tom De Baenst, CEO van LS Bedding.

Ergosleep onderscheidt zich al jaren door haar zeer innovatieve, op wetenschap gebaseerde aanpak. Het uitgangspunt hierbij is dat elk lichaam uniek is en dat daarom iedereen een bed verdient dat is afgestemd op zijn of haar lichaamsprofiel. De persoonlijke begeleiding van elke klant begint daarom bij elk winkelbezoek met een wetenschappelijk onderbouwde meting van zijn/haar lichaamsprofiel in de Ergosleep® Cocoon. Dat unieke profiel is het SLAAP-DNA.

Persoonlijk ingestelde bedbodem
Vervolgens wordt dit SLAAP-DNA ingesteld in de bedbodem zodat de klant écht het verschil ervaart in ergonomische ondersteuning in vergelijking met een gewone vlakke bedbodem. Elke lichaamszone verdient de juiste ondersteuning zodat de wervelkolom volledig tot rust kan komen. Hierbij wordt aandacht besteed aan de keuze van de juiste boxspring of lattenbodem.

Keuze voor het juiste matras
In de Ergosleep Concept Store gaat de persoonlijke begeleiding na de eerste meting van het SLAAP-DNA nog een stap verder. "Aan de hand van de meetresultaten, wordt een testbed met bijpassend matras ingesteld. De juiste zonering en flexibiliteit zijn op dit moment al afgestemd op het persoonlijk SLAAP-DNA, maar de klant kan daarna zelf nog het comfort-niveau kiezen. Alle beschikbare matrassen, in alle mogelijke zoneringen, flexibiliteit én comfortniveaus, staan opgesteld in een ingenieuze matraskast en kunnen in een handomdraai op het testbed worden gelegd."

Design
Als alle ergonomische keuzes zijn gemaakt, wordt als laatste stap van de klantreis de esthetische vormgeving van het bed bepaald. "Er zijn zoveel keuzes te maken, welk hoofdbord, welke stof, pootjes, accessoires. We hebben in de Concept Store drie aparte stijlzones gecreëerd, waar klanten afgewerkte en opgedekte bedden te zien krijgen in drie volledig verschillende settings: van design en modern tot klassiek & charmant. En met behulp van onze online configurator wordt het droombed van de klant in enkele kliks tot leven geroepen", licht De Baenst toe.

Circulariteit
In de nieuwe Concept Store wordt ook op vlak van duurzaamheid een volgende stap gezet. Alle Ergosleep matrassen in de Concept Store worden voorzien van een nieuwe, 100% circulaire matrastijk. Daarnaast worden de matrassen gemaakt volgens de eco-design principes. Zo zijn alle matrassen omkeerbaar, wat de levensduur verlengt. En door de keuze van de juiste basismaterialen, zijn de matrassen ook 100% ontmantelbaar wat recyclage van deze materialen mogelijk maakt. LS Bedding benadrukt hiermee haar voortrekkersrol als fabrikant van duurzame matrassen.

Meer informatie:
Ergosleep
www.ergosleep.com

Publicatiedatum: