Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Consumentenbond waarschuwt voor online beddenverkoper

De Consumentenbond raadt aan voorzichtig te zijn met bestellen bij een webshop die bedden, boxsprings, matrassen en beddengoed verkoopt. De webwinkel zorgt voor een aanhoudende stroom klachten. Ook reageert het bedrijf niet op verzoeken van de Consumentenbond.

Bij de Consumentenbond kwamen klachten binnen over een terugbetaaltermijn van 30 werkdagen, die het betreffende bedrijf Beddenplein.nl hanteert bij retour gestuurde spullen. Volgens de wet moet een winkel binnen 14 dagen terugbetalen.1 ster
Ook op Trustpilot klagen ontevreden klanten steen en been over de winkel. Bij de 129 reviews die consumenten de afgelopen 6 maanden over de winkel plaatsten, gaf maar liefst 96% 1 ster.

Leveringsproblemen
Gedupeerden klagen onder andere over extreem lange levertijden, het keer op keer uitstellen van aangekondigde leveringen en over incomplete leveringen. Ook klagen klanten dat Beddenplein.nl gedane (aan)betalingen niet of niet op tijd terugbetaalt als ze de order annuleren vanwege de lange levertijden.

Geen reactie
De Consumentenbond heeft Beddenplein.nl aangesproken op het aantal klachten. Daarop liet het bedrijf weten te verwachten binnen 4 weken de meeste achterstanden weggewerkt te hebben. Het aantal klachten nam echter niet af. Daarna reageerde Beddenplein.nl niet meer op berichten van de Consumentenbond.

Achteraf betalen
De Consumentenbond raadt consumenten aan voorzichtig te zijn met bestellen, zeker als ze hun bestelling snel binnen willen hebben. Om problemen met terugbetalen te voorkomen, kunnen ze ervoor kiezen om achteraf of met creditcard te betalen.

Meer informatie:
Beddenplein.nl
www.beddenplein.nl

Publicatiedatum: