Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hästens gaat samenwerking aan met slaapadviseur Chad Eldridge

De Zweedse beddenfabrikant Hästens is een samenwerking aangegaan met slaap- en welzijnsadviseur, Dr. Chad Eldridge. Deze zal bijdragen aan Hästens' missie om de wereld gelukkiger en liefdevoller te maken door het aanbieden van buitengewone slaapervaringen. Sinds 1852 streeft het Zweedse familiebedrijf naar uitmuntendheid en een passie voor voortdurende verbetering. Door samen te werken met experts zoals Dr. Eldridge, kunnen ze de waarden van het merk verder ontwikkelen en meer mensen helpen om voor de allereerste keer in hun leven een echt verfrissend en wakker gevoel te ervaren.Eldridge is een chiropractor en slaap- en welzijnsadviseur uit Los Angeles die met een internationaal klantenbestand werkt. Met behulp van zijn Five Pillars of Health helpt Dr. Eldridge zijn klanten om alle aspecten van hun leven te onderzoeken - beweging, slaap, voeding, mentale gezondheid en sociale interactie - om een op maat gemaakt plan op te stellen voor een optimale gezondheid. Hij gelooft dat het streven naar gezondheid een project is om onszelf beter te leren kennen. Op zijn klantenlijst staan professionele atleten uit de NBA, NFL, PGA en MLB, evenals topmanagers en entertainers.

Eldridge is het met Hästens eens dat slaap een essentiële pijler is van een holistische gezondheidsbenadering. Vandaar dat zijn unieke Five Pillars-systeem zich concentreert op het welzijn van de complete persoon, waarbij het niet slechts beperkt blijft tot dieet en fitness. Het doorbreekt de gangbare trend van snelle oplossingen die momenteel zo wijdverspreid zijn in de wellness-sector.

Kies voor slaaproutines
Eldridge: "Ons lichaam en zenuwstelsel houden van patronen en routines, en dit klopt vooral als het om slapen gaat. Mijn klanten die echt moeite hebben met slapen, geef ik eerst deze opdracht: Leg jezelf elke avond op dezelfde manier en op dezelfde tijd in bed, net als een baby! Maak gewoontes die je lichaam vertellen dat het tijd is om te slapen zoals je telefoon wegleggen, het licht dimmen, douchen en houd je aan deze routines. Regelmaat en herhaling zijn ons beste hulpmiddel om de slaap te verbeteren. En slaap is misschien wel het beste middel om je gezondheid te verbeteren."

Dr. Eldridge's 5 ultieme slaaptips:

  1. Beweeg elke dag en probeer je laatste work-out niet later dan 2 tot 3 uur voor bedtijd in te plannen.
  2. Maak je slaapkamer zo donker mogelijk.
  3. Zorg ervoor dat de temperatuur in je slaapkamer niet hoger dan 15°C is en kies een matras die koel blijft.
  4. Kies voor routine en ga elke dag naar bed en ontwaak op ongeveer dezelfde tijd.
  5. Vermijd werk of social media een uur voor bedtijd.

Over de nieuwe samenwerking zei Eldridge: "Ik geloof er sterk in dat hoe je één ding doet, ook bepaalt hoe je al de rest doet. Toen ik Hästens leerde kennen en hun hoofdkantoor in Zweden bezocht, zag ik hoe compromisloos en toegewijd ze zijn om hun klanten de transformerende kracht van een goede nachtrust te laten ontdekken. Ik wil graag meer mensen helpen ontdekken wat buitengewone slaap hen kan opleveren als ze wakker zijn — en hoe het hun algemene gezondheidsdoelen helpt bereiken."

Eldridge deelt inspirationele content met zijn eigen volgers en vergroot hiermee ook de bekendheid van Hästens. Hij streeft ernaar alle facetten met elkaar te verbinden, waarbij wordt uitgelegd hoe verbeterde slaap een invloed uitoefent op diverse aspecten van onze gezondheid en levensstijl. Hij hoopt hiermee mensen te inspireren om de meest optimale versie van zichzelf te worden, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten.

Jan Ryde, vijfde generatie, CEO van Hästens en auteur van de internationale boekbestseller When Business Is Love, vertelt over de natuurlijke gelijkenis tussen Dr. Eldridge en Hästens. "We zijn verheugd om samen te werken met onze bestaande en toekomstige klanten door uitzonderlijke inspiratie, geavanceerde services en onze uitzonderlijke Hästens-producten aan te bieden. Samen resulteren ze in een optimale welzijnservaring en zorgen ze ervoor dat mensen echt kunnen openbloeien."

Meer informatie:
Hästens
www.hastens.com

Publicatiedatum: