Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eddy de Gunst (56): "In je laatste jas is geen plek voor een bucket-list"

Eddy de Gunst is sinds 1 maart gestart als storemanager bij Morgana.nl. "Een mooie club mensen. Een bedrijf met een heldere visie op goed en gezond slapen. Ik zal de komende weken een 'onboarding' gaan meemaken, waarna ik zal beginnen als Storemanager in Arnhem." De afgelopen jaren heeft Eddy een afscheidstour gemaakt langs vele relaties en vrienden van de afgelopen jaren, en dank iedereen voor de lieve worden en complimentenEddy vervolgt: "De eerste grijze haren kwamen toen ik 16 was. In het begin was de verf van de kapper mijn grote vriend. Nadat mijn huwelijk voltrokken was, heb ik maar geaccepteerd dat ik sneller een grijze kop met haar zou krijgen.

Vanaf een jaar of 45 kwam ik af en toe mensen tegen die mij, waarschijnlijk vanwege mijn grijze kop met haar, vroegen "hoe lang moet jij nog?" Een vraag die ik, toen hij de eerste keer gesteld werd, niet goed snapte. Hoe lang ik nog moest tot aan mijn pensioen!

Ook nadat ik de intentie van de vraagstellers begreep, heb ik het altijd een rare vraag gevonden. Ik heb hem altijd beantwoord met de opmerking dat ik geen idee heb hoelang ik nog mag werken. Alsof de jaren dat je werken mag, een tergende strijd zijn naar een, je van alle problemen verlossende, einddatum waarna je pensioen begint. Als je maar je pensioendatum haalt, daarna wordt alles beter.

Ik mag al 35 jaar werken. In deze 35 jaar heb ik voor meerdere werkgevers meubel- en slaapwinkels mogen bezoeken in binnen- en buitenland. Online matrassen verkocht en het waterbed op alle mogelijke manieren gepromoot. Vele kilometers heb ik gereden en ik heb in ontelbaar veel hotels geslapen. Het heeft mij werkplezier en mooie ervaringen opgeleverd. Ik heb vanaf mijn eerste werkdag gezocht naar plezier en uitdaging in mijn werk. Heb het veruit de meeste dagen ook gevonden. Ben op tijd geswitched naar nieuwe uitdagingen.

Ik ben pas 56 en heb door de jaren heen geleerd dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met wat je later allemaal nog wil. Later komt soms niet. In je laatste jas is geen plek voor een bucket-list. Werken is mooi, werken maakt vele dingen mogelijk in je privé leven. Echter als je het gevoel hebt dat werken je privé leven gaat beperken, is dat een signaal dat het anders moet. Om deze reden heb ik weer gezocht naar een nieuwe mogelijkheid. Een mogelijkheid om een uitdagende baan te combineren met minder kilometers, minder hotels en iets meer privé tijd", besluit Eddy.

Sinds 1 maart is Eddy aan de slag gegaan als storemanager bij Morgana.nl. Feliciteer hem met zijn nieuwe baan via deze link.

Meer informatie:
Morgana.nl
www.morgana.nl

Publicatiedatum: