Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname Resident Home door Ashley Home houdt de gemoederen bezig

De recente overname van Resident Home door Ashley Furniture, twee grote spelers in de beddengoedindustrie, houdt de gemoederen bezig. Resident, bekend om zijn verpakte bedden zoals DreamCloud, Nectar en Awara, zal als zelfstandig bedrijf blijven opereren. Deze fusie heeft de aandacht van de branche getrokken vanwege de potentiƫle impact op slaapwinkels die Resident-producten verkopen.Eigenaren van deze winkels, zoals Steve Houk van Boise Mattress, zijn zowel opgewonden als bezorgd over de ontwikkeling. "Ik ben geĆÆnteresseerd om te zien hoe het zich ontwikkelt," zegt hij tegen het Amerikaanse nieuwsplatform Furniture Today. "Geen enkel merk heeft de afgelopen vijf jaar meer voor mijn bedrijf gedaan dan Resident."

Voor Ashley, een dominante speler in meubels en matrassen, biedt deze overname mogelijkheden om zijn positie in de markt te versterken, volgens Jason Kennedy van Complete Sleep & Furnishings. "Telkens wanneer ik een concurrent hoor praten over hen, wuif ik het weg. Er is een reden waarom ze het goed doen. Dit is een goede zet voor beide bedrijven."

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: