Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Auping Noble wint weer design award

Noble, het nieuwste bed van Auping, is in de prijzen gevallen bij de prestigieuze internationale iF Design Awards. Het ontwerp van de Rotterdamse ontwerper Johan van Hengel won een iF Design Award in de categorie Home Furniture/Decoration. Een driekoppig jurypanel beoordeelde het bed op vijf criteria: idee, vorm, functie, differentiatie en impact. Auping Noble won eerder al een Archiproducts Design Award.Auping Noble, geïntroduceerd in 2023 en ontworpen door Johan van Hengel, is een designbed met een ingetogen, luxe uitstraling, gemaakt van massief eikenhout. Noble betekent 'groots en met goede bedoelingen' - dat is terug te zien in het ontwerp, dat tijdloos en van stevige kwaliteit is waardoor het generaties lang meekan.

Johan van Hengel over het winnen van de prijs: "Ik ben zeer vereerd dat Noble een iF Design Award heeft ontvangen. Het is een prachtige erkenning voor onze gezamenlijke inspanning om een fantastisch bed te creëren dat duurzaam is. Een groot compliment aan het Auping-team voor hun toewijding en geweldige samenwerking."


Johan van Hengel.

iF Design Awards bestaan sinds 1954. Het iF International Forum Design GmbH is de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld. Jaarlijks krijgt de organisatie duizenden inzendingen - dit jaar 10.800 uit 72 landen - waarvan slechts 0,7% een gold award ontvangt. Noble ontving de iF Design Award in de categorie Home Furniture/Decoration nadat het door een jurypanel werd beoordeeld op idee (relevantie, effectiviteit, functionaliteit), vorm (esthetiek, aantrekkingskracht, uitvoering), functie (gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie, gebruiksgemak), differentiatie (innovatie) en impact (maatschappelijke relevantie, duurzaamheid).

Meer informatie:
Koninklijke Auping bv
Maagdenburgstraat 26
7421 ZC Deventer
+31(0)570-681911
info@auping.nl
www.auping.com

Publicatiedatum: