Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook directeur van Bruno Interior en LS Bedding Group

Nieuwe CEO aan het roer van RUF|Betten

SleepCo, een vooraanstaand Europees huis van premiummerken in het beddensegment, kondigt een belangrijke leiderschapswisseling aan. Op 1 april 2024 zal Tim Steffens de rol van CEO overnemen van Daniel Barth, de huidige CEO van de groep en algemeen directeur van de dochterondernemingen RUF|Betten GmbH, Bruno Interior GmbH en LS Bedding Group.


Daniel Barth met rechts Tim Steffen.

Gedurende zijn tijd als CEO heeft Daniel Barth een cruciale rol gespeeld bij het samenbrengen van de verschillende bedrijven onder de SleepCo-vlag. Met succes heeft hij de ontwikkeling van een gedeelde strategie geleid en ondersteund, waardoor SleepCo haar positie in de markt kon versterken.

Tim Steffens brengt een schat aan ervaring met zich mee naar SleepCo, met 16 jaar in de consumentengoederenindustrie, waaronder bij gerenommeerde bedrijven als Birkenstock en HABA. Zijn expertise strekt zich uit over internationale expansie, opschaling van productie- en logistieke processen, verkoopmanagement, productassortiment en merkontwikkeling. Hij zal zich richten op het versterken van de klantgerichtheid van SleepCo en het optimaliseren van processen om de klanttevredenheid verder te verbeteren.

De overdracht van leiderschap zal plaatsvinden met het volste vertrouwen in maart 2024. SleepCo wil Daniel Barth hartelijk bedanken voor zijn toewijding en inzet gedurende zijn tijd bij het bedrijf, en wenst hem het allerbeste voor zijn toekomstige ondernemingen.

Meer informatie:
RUF|Betten
dimitri.ftits@ruf-betten.de
www.ruf-betten.de

Publicatiedatum: