Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Emma ziet omzet met 13% toenemen

In 2023 heeft Emma - The Sleep Company ondanks operationele uitdagingen een omzet van €961,9 miljoen behaald Met een jaarlijkse omzetgroei van 13% en het zesde opeenvolgende winstgevende jaar, richt Emma zich in 2024 op het verbeteren van de klantbeleving.Het bedrijf heeft plannen om minstens tien nieuwe winkels te openen in Europa en benadrukt groei in Azië-Pacific en Amerika. Ondanks verstoringen veroorzaakt door de implementatie van nieuwe systemen en platforms, blijft Emma zich inzetten voor het verbeteren van klanttevredenheid en streeft ernaar zich te vestigen als hét slaapmerk, zowel online als in fysieke winkels.

Dennis Schmoltzi, CEO en medeoprichter van Emma, zegt: "2023 was een zwaar jaar voor ons, met systeemmigratie die veel meer verstoring veroorzaakte dan we hadden verwacht, maar we zijn blij dat we toch zijn gegroeid in een industrie die kromp. We weten dat we nog werk te doen hebben, en we willen ervoor zorgen dat de oplossingen die we implementeren om onze klantbeleving te verbeteren, duurzame toekomstige groei ondersteunen."

Meer informatie:
Emma - The Sleep Company
www.emma-sleep.nl

Publicatiedatum: