Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voor Tuur is duurzaamheid meer dan een modewoord

In een tijd waarin duurzaamheid een cruciale rol speelt, groeit de vraag naar producten die zowel het milieu respecteren als bijdragen aan een goede nachtrust. Dat is precies wat Tuur aanbiedt: een innovatieve aanpak van slaapcomfort met een diepgaand betrokkenheid bij duurzaamheid en milieubewustzijn.Bouwen aan een ecologische droom
Voor Tuur is duurzaamheid meer dan een modewoord; het is een levensstijl. Het merk legt de nadruk op het minimaliseren van de ecologische impact en maakt gebruik van Europese materialen. Van met de hand vervaardigde matrassen tot GOTS-gecertificeerd slaaptextiel, elk product wordt met zorg geproduceerd met respect voor de natuur.

Productie in korte keten
De reis begint in de Belgische fabriek van Tuur, waar vakmanschap en innovatie samenkomen. Door te kiezen voor lokale productie in korte ketens vermindert Tuur niet alleen de ecologische impact, maar ondersteunt het ook de lokale economie. Elk Tuur product weerspiegelt Belgisch vakmanschap en een toewijding aan duurzaamheid.Kwaliteit zonder compromis
Bij Tuur staat duurzaamheid niet los van kwaliteit. Het merk gebruikt alleen de beste materialen die jarenlang meegaan, zonder concessies te doen aan comfort of prestaties. Van schapenwol tot natuurlijke latex, elk materiaal is zorgvuldig geselecteerd om een optimale slaapervaring te garanderen.

Ergonomisch ontwerp voor optimaal comfort
Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en gelukkig leven, en daarom streeft Tuur naar het hoogste niveau van ergonomisch comfort. De matrassen en toppers zijn voorzien van een 7-zone ergonomische kern, die werd ontwikkeld in samenspraak met ergo- en fysiotherapeuten, waardoor je elke nacht kunt genieten van een diepe en rustgevende slaap.Meer informatie:
Tuur
Noordlaan 2
8520 Kuurne
0800 48 48 484
hello@tuur.shop
www.tuur.shop

Publicatiedatum: