Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start RetourMatras in Frankrijk trekt aandacht regionale overheidsinstanties

Begin deze week hebben Chico van Hemert en Iwan van Es de sleutels van het nieuwe pand in La Cavalerie in ontvangst mogen nemen. De start van RetourMat in Zuid-Aveyron trekt volop de aandacht bij de regionale overheidsinstanties. Tijdens de sleuteloverdracht vertelde Iwan over de plannen en het belang van duurzame matrasrecycling in het zuiden van Frankrijk. Aanwezig waren Carole Delga, provinciehoofd van La Région Occitanie / Pyrénées-Méditerranée die verantwoordelijk is voor economische en duurzame ontwikkeling. Daarbij het economisch ontwikkelingsteam AD'OCC, een regioraadslid en burgemeester van Millau, Emmanuelle Gazel.



"De komende periode gaan we RetourMat France krachtig op de kaart zetten en creëren we extra werkgelegenheid op de korte termijn met 11 banen op onze Franse recyclinglocatie. Vanaf september verwachten we de matrasrecyclinginstallatie operationeel te hebben, zodat we ook in Frankrijk kunnen starten met de meest duurzame recycling van matrassen naar herbruikbare grondstoffen. Binnen 3 jaar is het onze ambitie om verder uit te groeien naar meer medewerkers en meer recyclingcapaciteit", aldus RetourMatras.

Meer informatie:
RetourMatras
www.retourmatras.nl

Publicatiedatum: