Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Directeur Thijn Slettenhaar:

'Almelose Borstel Industrie doet het zonder verkoopafdeling'

De Almelose Borstel Industrie (ABI), een oud familiebedrijf, produceert meer dan 50.000 entreematten per jaar, die wereldwijd worden verscheept. ABI is gespecialiseerd in het maken van borstelmatten met nylonborstels en pvc-strips, met de mogelijkheid om logo's in de matten te stansen, wat uniek is in de wereld.Het bedrijf, dat sinds 1910 bestaat, is financieel onafhankelijk en heeft geen verkoopafdeling nodig, omdat klanten vanzelf naar hen toe komen. "Zolang er gebouwd wordt, zijn er ook deurmatten nodig. Wij zijn een bedrijf zonder verkoopafdeling", vertelt directeur Thijn Slettenhaar aan De Ondernemer.

De Almelose Borstel Industrie is gestart in 1910 als een klein opknapklusje voor collega’s in de textielindustrie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot wereldspeler en bedient ze duizenden klanten over de hele wereld. Naast het hoofdkantoor in Almelo hebben ze een 2e kantoor in Dubai.

Lees hier het complete artikel.

Meer informatie:
Almelose Borstel Industrie
Windmolen 15
7609 NN Almelo
+31 546-813021
[email protected]
www.abimat.com

Publicatiedatum: