Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Wees zuinig op dit soort medewerkers'

Marjo 25 jaar bij Jansen Totaal Wonen

Gisteren (1 februari) viert Jansen Totaal Wonen het 25-jarig jubileum van collega Marjo. Al 25 jaar staat zij met plezier klaar om klanten te helpen bij het kiezen van hun nieuwe boxspring of matras. "Marjo, bedankt voor je toewijding aan onze slaapkamerafdeling", aldus Jansen Totaal Woning.



De toewijding van Marjo wordt ook door klanten gewaardeerd. Verschillende klanten laten reviews achter en prijzen haar. "Geweldig geholpen, met een uitmuntend advies door Marjo van de afdeling slapen", schrijft Ras. En Hans zegt: "Na 14 jaar zijn wij bij het uitkiezen van een nieuwe matras wederom deskundig geholpen door Marjo."

Ook Leonie neemt de tijd om Marjo te bedanken: "Leonie
Wij zijn vandaag bij Jansen Totaal Wonen geweest, afdeling slaapkamers. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk benaderd door medewerkster Marjo. Zij nam alle tijd om ons van goed advies te voorzien. Door haar kennis en kunde zijn wij geslaagd voor een prachtig bed. Dit soort medewerkers kom je niet meer zo vaak tegen. Wij geven haar een DIKKE 10! Wees zuinig op dit soort medewerkers."

Meer informatie:
Jansen Totaal Wonen
Karstraat 95
6851 DG Huissen
+31 (0)26-3269900
info@jansentotaalwonen.nl
www.jansentotaalwonen.nl

Publicatiedatum: