Als fabrikant van hoogwaardige en innovatieve slaapconcepten biedt LS Bedding met Magnitude® een innovatief merk van gepersonaliseerde luxebedden. De combinatie van verfijnde esthetiek, superieur comfort en passie voor het vak zorgt voor dé ultieme slaapervaring, meldt het Vlaamse beddenbedrijf. De firma heeft in De Woonindustrie een showroom en neemt deel aan de komende VAKdagen.

"Magnitude is het unieke bedconcept dat je toelaat je hoogstpersoonlijke bed te creëren. Jij stoffeert, jij stileert, jij combineert, zodat je bed je verwent zoals jij dat wil.

Luxueus of minimaal, strak of royaal, cool of comfortabel, Magnitude inspireert en doet je wegdromen. Geef je over aan de luxe en de sensualiteit van Magnitude, handgemaakt, exclusief en Belgisch. Met Magnitude is de nacht helemaal van jou."

"Magnitude staat voor een superieur bedconcept, als tegenpool van de grootschalige massaproductie. Met respect voor het ambacht en oog voor esthetiek en details wil Magnitude mensen inspireren om hun slaapomgeving in te richten volgens hun eigen stijl en verlangens. Met Magnitude bestaat het bed van uw dromen niet langer alleen in uw fantasie!"

Het bed van uw dromen in vijf merkbeloftes
"In een gepersonaliseerd luxebed van Magnitude beleeft u heerlijke nachten met een flinke dosis ‘nightitude’. Het merk is gebaseerd op vijf beloftes: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en duurzaamheid."

New – geraffineerd rood met het Signature bed
"Het Ronda hoofdbord kreeg het rode signatuur door middel van een contrasterende bies. Die tekent net zo vlot en zwierig de omtrek als de ronddraaiende rok van ons campagnebeeld. Door het sterke contrast tussen wit en rood is het detail nog prominenter aanwezig: the Signature turns into reality...
Ronda werd aangepast aan de huidige trends: 6 cm dik en zwevend gemonteerd, waardoor het net de grond niet raakt. Door de combinatie met de dunne Elegance boxspring werd deze lijn doorgetrokken. De geplooide buisvormige zwarte Tube pootjes vervolledigen de look. Zwart gelakte metalen ronde nachttafeltjes en een aankleding in wit en rood maken 'the signature' af."

Giotto
"Verweerde look en moderne vormgeving gaan hand in hand. De sobere belijning van het Giotto hoofdbord komt ten volle tot zijn recht in de warme stof Harmony, op het eerste zicht uni en toch ook weer niet. De accesoires werden met zorg uitgekozen in warme roestkleuren en laten de nieuwe stof Distressed uit het Divino gamma ten volle tot zijn recht komen.

Hoog-laag bed – Comfort Fit
"Waarom nu kiezen voor de Magnitude Comfort Fit? Lezen, tv kijken of relaxen in bed kan vanaf nu in alle comfort. Ook het bed opmaken, schoonmaken onder het bed of zorg verlenen kan vanaf nu zonder moeite. De Comfort Fit is immers volledig in de hoogte verstelbaar. Deze hoog-laag boxspring is je ideale partner om zelfstandig ouder te worden.
Met een Comfort Fit ben je ook gerust voor later. Geniet samen met je partner langer van je eigen thuis en slaap comfortabel in een hoog-laag bed van Magnitude. Wanneer extra zorg nodig is, kan de Magnitude Comfort Fit makkelijk worden uitgebreid met handige zorgaccessoires."

Meer informatie:
LS Bedding
Bogaardestraat 228b
9990 Maldegem
0405 105 355
info@lsbedding.com
www.lsbedding.com

Contact Nederland-Zuid:
Nard van Rozendaal
nard@lsbedding.com

Contact Nederland-Noord:
Philip Pieterman
philip@lsbedding.com