Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Houthandel en meubelmakerij van Meuleman Massief Hout onder één dak

Meuleman Massief Hout aan de Hoenderweg 3c in Ermelo vierde 26 januari feest. Na een periode van keihard werken kon namelijk de nieuwe bedrijfshal officieel worden geopend. Het betreft de ruimte achter het pand waar Meuleman Massief Hout al jaren actief is. Door een stuk muur uit te breken maakte het bedrijf een ruimtewinst van maar liefst 200 vierkante meter. Wat inhoudt dat Meuleman Massief Hout nu de houthandel en de meubelmakerij onder één dak heeft. Dat meldt Ermelo.Nieuws.nl.



Jacques Meuleman, zijn zoon Tom en Anne Krikke vormen het team achter Meuleman Massief Hout, een meubelmakerij en houthandel. Opgericht zo'n 25 jaar geleden in een kippenschuur, is het bedrijf sinds 2016 gevestigd aan de Hoenderweg 3c. De recente uitbreiding heeft de opslagruimte vergroot en een indrukwekkende metamorfose teweeggebracht. De houtopslag heeft nu voldoende ruimte, terwijl de werkplaats is verplaatst naar het achterste gedeelte. Met een nieuwe opstelling van houtbewerkingsmachines en afzuiginstallatie oogt het geheel ruim en georganiseerd. Meuleman Massief Hout werkt voornamelijk met massief eiken en biedt op maat gemaakte oplossingen voor klanten op basis van tekeningen, foto's of online inspiratie. Anne Krikke, na haar stage bij het bedrijf, werkt als meubelmaker en waardeert de samenwerking met Jacques en Tom, waarbij ze altijd een passende oplossing vinden voor de wensen van klanten.

Bron: Ermelo.Nieuws.nl

Meer informatie:
Meuleman Massief Hout
www.mmh.nl

Publicatiedatum: