Tecfor Care Nederland staat dit jaar wederom met stand C0003 op De Woonindustrie tijdens de voorjaarsVAKdagen. Afgelopen jaar zijn er nieuwe hoog-laag bedsystemen toegevoegd aan de collectie, welke te zien zijn op 4, 5, 6 en 7 februari 2024.

Momenteel is de vraag naar tweepersoons hoog-laag bedden hoog, meldt het bedrijf. "Tecfor Care Nederland heeft al de bekende Elba Excellent en de Elba Royal op de markt. De keuze tussen stof en hout is groot. Wij hebben twee nieuwe gestoffeerde hoog-laag bedden toegevoegd aan de collectie. De Elba Milaan is een groot succes en wij zijn enorm trots op deze moderne en luxueuze uitstraling."

"De Elba Firenze is ons robuust uitziende gestoffeerd hoog-laag bedsysteem. De hoofd-en voetborden zijn dikker dan zijn voorganger: De Elba Royal. Hierdoor krijgt het bed een stoer en robuust uiterlijk, welke goed past binnen de slaapkamer thuis."

Sneak-preview
Tecfor Care Nederland heeft voor het eerst een hoog-laag boxspring en toont deze tijdens de voorjaarsVAKdagen graag aan belangstellende. Uit deze reacties zal de boxspring worden afgewerkt en zullen wij deze opnemen in onze collectie.

"Wij zien u graag in februari bij onze stand C0003 onder het genot van een kopje koffie!"

Meer informatie:
Tecfor Care Nederland
Majoraan 9 A, 6942 SB Didam
085-902 555 3
verkoop@tecfor-care.com
www.tecfor-care.nl