'Marlous (37) is een alleenstaande moeder die het niet breed heeft. Van haar weinige spaargeld bestelt ze met Black Friday een bedcombinatie van Emma Sleep. Die is voor haar oudste dochter Amora. Een ruim dubbelbed voor als er log├ęs blijven slapen, met kussens en een dekbed erbij. En een Emma-matras natuurlijk, een merk dat een naam heeft hoog te houden. Maar dat gaat niet helemaal goed... ' Dat meldt de redactie van De Belbus van BNNVARA. De programmamakers besteedden er afgelopen zaterdag ruime aandacht aan.

Marlous ervaart problemen met de levering van een Emma Sleep bed. Na de aankoop ontvangt ze de kussens, het dekbedovertrek en een onderstel, maar het beloofde matras blijft uit. Ondanks herhaalde pogingen tot contact met de klantenservice van Emma, blijft het matras onbezorgd.

Marlous ontvangt uiteindelijk een bescheiden korting voor het ongemak en een toezegging dat het matras uiterlijk op 11 januari geleverd zal worden. De beloofde levering blijft echter uit, ondanks de ontvangen korting. Pas na inschakeling van de Belbus reageert Emma Sleep, erkent de klachten en biedt excuses aan.

De Nederlandse topmanager van Emma Sleep, Henk Waninge, biedt persoonlijk excuses aan en benadrukt dat het bedrijf werkt aan verbetering van zowel de levering als de klachtenafhandeling. Er wordt een luxe versie van het bed geïnstalleerd als compensatie voor het ongemak.

Het artikel eindigt met informatie over de klachtenlijn van Emma Sleep, die geopend is naar aanleiding van de aandacht van de Belbus: klanten.oplossingen@emma-sleep.com en 020 - 80 89 855.

Bron: BNNVARA

Op 9 januari jl. publiceerde Wonen360 het artikel CEO Emma Sleep trekt boetekleed aan: 'Klanten hebben niet altijd de beste ervaring gehad', waarin Dennis Schmolt belooft dat er in het komende jaar veel veranderingen zullen worden doorgevoerd.