Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Beek deelt wetenswaardigheden over slapen

Hendrik Jan van Beek, eigenaar en adviseur van beddenspeciaalzaak Van Beek Bedden Rhenen, heeft sinds deze maand een rubriek over slapen in De Rijnpost waarin hij wetenswaardigheden over slapen en en bedgeheimen met de lezers deelt.


Hendrik Jan van Beek van Van Beek Bedden.

Met bijna 30 jaar ervaring in de beddenbranche, waarvan ruim 5 jaar in de medische wereld, biedt hij waardevol advies over slapen. Van Beek introduceert in zin rubriek Equilli, een producent die op basis van lichaamsprofiel en slaaphouding een passende matras creëert met behulp van een medisch geïnspireerde Sleep Scan. Als trotse eigenaar van dit systeem deelt hij positieve ervaringen en benadrukt hij het belang van een passend advies. Hij biedt gratis meetings aan voor geïnteresseerden en zal in de komende maanden slaaptips en oplossingen delen, evenals advies over diverse klachten. Van Beek onderscheidt zich door vakkennis, eerlijk advies en een goede prijs-kwaliteitsverhouding, en benadrukt het essentiële belang van een goede nachtrust.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: