'200 euro korting + een gratis dekbedset met de code herfst'. Dat meldt de Tilburgse beddenzaak op haar site. Inmiddels zijn alle herfstbladeren weggewaaid en is het volop winter. Voor Händerson B.V. een extra koude periode, want op woensdag 10 januari heeft de rechtbank Breda de firma in staat van faillissement verklaard. Mr. Koenraad de Klerk is tot curator benoemd.


De bescheiden showroom van Händerson B.V. is gelegen aan de Ringbaan Zuid 9a in Tilburg. Foto Google Maps.

Händerson B.V. biedt scherp geprijsde boxsprings en matrassen aan. Op de website benadrukt de slaapwinkel hun concurrentievoordeel: "Heb je het gevoel dat je bij bekende beddenzaken te veel geld betaalt voor een nieuwe boxspring of matras? Je wordt aangetrokken door aantrekkelijke vanaf-prijzen, maar ontvangt uiteindelijk een offerte die veel duurder uitvalt? Extra kosten voor lengtematen, bezorging en zelfs voor een verlengde garantie kunnen ervoor zorgen dat je uiteindelijk meer geld kwijt bent voor je nieuwe bed.

Bij Handerson is dat anders. Bij ons betaal je geen meerprijs voor een lengtemaat van 210 cm. Wij bezorgen je nieuwe boxspring of matras altijd gratis en monteren deze op de gewenste plek in je huis. Omdat wij willen dat je goed kunt slapen, bieden wij 120 dagen omruilgarantie op je matras. Is het matras te hard of te zacht? Dan komen wij het eenmalig kosteloos omwisselen.'

Het is (nog) niet bekend of een doorstart tot de mogelijkheden behoort. We houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Meer informatie:
Händerson B.V.
www.handerson.nl