Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goed nieuws voor innovatieve startup Somnox

Positief nieuws voor de baanbrekende slaapoplossing van Somnox: de innovatieve startup heeft groen licht gekregen voor vergoeding door twee vooraanstaande verzekeraars. Zowel Zilveren Kruis als a.s.r hebben het vernieuwende slaapprogramma van Somnox opgenomen in hun aanvullende polissen, waardoor de aanpak van slaapproblemen nu toegankelijk is voor een breder publiek in Nederland. Dat meldt Smart Health.

Het onvermogen om in slaap te vallen kan een aanzienlijke impact hebben op iemands welzijn. Ongeveer één op de vijf Nederlanders ervaart slapeloosheid, wat niet alleen leidt tot vermoeidheid, maar ook tot verhoogde risico's op burn-outs, verkeersongelukken en ernstige gezondheidsproblemen. Het geavanceerde Somnox-systeem, dat ademhalingsregulatie, geluiden en een mobiele applicatie combineert, biedt een natuurlijke oplossing om het inslaapproces te bevorderen. Deze recente goedkeuring door Zilveren Kruis en a.s.r maakt deze effectieve aanpak nu beschikbaar voor een bredere groep mensen in Nederland.


Meer informatie:
Somnox
www.somnox.com

Publicatiedatum: