Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Toch bestaat het perfecte dekbed al heel lang'

Jeroen Haarhuis, eigenaar van Haarhuis & Jansen, hoort steeds vaker dat het zo moeilijk is om een dekbed te vinden waar men wél de juiste warmte van krijgt, zonder meteen onder een immens zware deken te hoeven liggen. "Toch bestaat het perfecte dekbed hier al heel lang voor", laat hij weten op social media. "Heeft u wel eens gehoord van Dauny?"Bij Dauny in Zwitserland kent men geen compromissen. In dit Zwitserse atelier worden dekbedden nog volledig met de hand geproduceerd en maakt men enkel gebruik van de grootste vlok dons (of handgesorteerder eiderdons).

"Mijn persoonlijke voorkeur is het Berne dekbed; Dit dekbed heeft niet alleen de beste dons, maar bovendien ook een luxueuze jacquard tijk. Een wolk van een dekbed. Ik lig onder de medium in het koude gedeelte van het jaar en een super-light in de zomer.. een aanrader", onthult Jeroen.Meer informatie:
Haarhuis & Jansen
Buitenhavenweg 6
7604 PW Almelo
0546 433701
info@haarhuisenjansen.nl
www.haarhuisenjansen.nl

Dauny
www.daunydekbed.nl

Publicatiedatum: