Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twintigste winkel van Beddenspecialist.nl opent de deuren in Bennekom

Sleeptrade kondigt vol trots de opening aan van de 20e vestiging van Beddenspecialist.nl bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom. De nieuwe locatie zal naar verwachting medio maart 2024 haar deuren openen.

Directeur Maarten Stoffels van Sleeptrade toont zich zeer verheugd over deze aanstaande toevoeging. De keuze voor Geels Woonwarenhuis als locatie voor de nieuwe Beddenspecialist.nl vestiging is strategisch. Het woonwarenhuis geniet een grote regionale bekendheid en heeft een zeer loyale klantenkring.


Gerrit Geels, Ada Geels en Maarten Stoffels ondertekenen de samenwerking.

Maarten Stoffels gelooft sterk in de mogelijkheden die deze uitbreiding biedt. "Een gespecialiseerde beddenspeciaalzaak met bewezen expertise ontbreekt in deze regio, waardoor er veel kansen liggen voor groei", aldus Stoffels.

Gerrit Geels, eigenaar van Geels Woonwarenhuis, deelt het enthousiasme in deze samenwerking. "We zijn verheugd om Beddenspecialist.nl te verwelkomen in ons warenhuis. Naast onze keuken-, woninginrichting- en badkamerafdeling kunnen we nu met Beddenspecialist.nl ook de slaapkamer compleet inrichten voor onze klanten. De unieke SlaapID-service, de diverse configuratiemogelijkheden en de uitgebreide collectie sluiten naadloos aan bij de positionering van ons specialistische woonwarenhuis."


Doorkijkje nieuwe interieur Beddenspecialist Geels.

De voorbereidingen voor de nieuwe vestiging zijn al in volle gang. De eerste medewerker is aangenomen en zal binnenkort beginnen aan een uitgebreide training. De lancering wordt voorafgegaan door een verbouwingsopruiming in januari, waarna de winkel volledig wordt ingericht in de herkenbare, frisse stijl van Beddenspecialist.nl.

Met de opening van deze 20e vestiging bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom blijft Sleeptrade haar missie voortzetten om hoogwaardige slaapoplossingen en uitstekende service te bieden aan klanten door heel Nederland.

Meer informatie:
Sleeptrade
De Wel 4A
3871 MV Hoevelaken
www.sleeptrade.nl

Publicatiedatum: