Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw winkelconcept Beter Bed in Mall of The Netherlands is van korte duur

September 2022 opende Beter Bed een nieuw winkelconcept in Mall of The Netherlands te Leidschendam, waar Wonen360 destijds over berichtte. Beter Bed City was volgens de onderneming 'uitnodigend, laagdrempelig en compact'. Toch lijkt het niet helemaal uit te pakken zoals van te voren gehoopt werd. Na ongeveer een jaar wordt de winkel alweer gesloten.

“Met dit gloednieuwe winkelconcept bieden we onze klanten de combinatie van funshopping en digitale innovaties", werd er destijds gecommuniceerd. "De klant kan in Beter Bed City terecht voor kleinere aankopen die het slaapgenot vergroten én met behulp van hoogwaardige digitale technologie het ideale matras aanschaffen of een boxspring samenstellen. We zijn ervan overtuigd dat Beter Bed City een welkome nieuwe etappe in de klantenreis is.”

Verder verfijnen
Beter Bed meldt vandaag (woensdag 13 december) aan RetailTrends dat de Beter Bed City-winkel voorlopig gesloten blijft, maar dat de ervaring met de opening wordt gebruikt om het concept verder te verfijnen. De keuze voor Westfield Mall of the Netherlands was bewust, hoewel de locatie (aan de buitenkant van het gebouw) niet representatief was voor het verkeer. Een woordvoerder benadrukt dat het te vroeg is om uitspraken te doen over het nieuwe concept, maar het bedrijf blijft geloven in dit concept als onderdeel van de formule. Er is nog geen informatie over wanneer of waar een nieuwe Beter Bed City zal worden geopend, en een heropening in Westfield Mall of the Netherlands op een andere locatie wordt niet uitgesloten. Beter Bed City is ontstaan uit de strategie van Beter Bed om te investeren in het winkelnetwerk, en het onderscheidt zich door zijn kleinere omvang, inrichting en locatie ten opzichte van andere Beter Bed-winkels.Meer informatie:
Beter Bed city
Weigelia 13
2262 AB Leidschendam
www.beterbed.nl

Publicatiedatum: