Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Textiel zit in DNA De Vlijt Linnen'

Het Zeeuwse familiebedrijf De Vlijt Linnen, oorspronkelijk gestart als een winkeltje in garen en band in 1897, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gerespecteerde speciaalzaak in beddengoed, bad- en keukentextiel, en nachtkleding. Recentelijk ontving het bedrijf het prestigieuze predicaat hofleverancier van koning Willem-Alexander.Beheerd door de derde generatie, Mirjam en Mark Witkam, onderscheidt De Vlijt Linnen zich door niet alleen hoogwaardige producten en deskundig advies te bieden, maar ook door modetrends te volgen en een unieke winkelervaring te creƫren. De lange geschiedenis en toewijding aan kwaliteit hebben het bedrijf marktleiderschap opgeleverd in het midden- en hogere segment in Zeeland.

Hoewel de online aanwezigheid via bed-linnenshop.nl complementair is, benadrukt Mirjam Witkam in een interview met het Reformatorisch Dagblad het onvervangbare belang van de fysieke winkelervaring, waar klanten stoffen kunnen aanraken en voelen. Met een trouw team van medewerkers en de hoop op voortzetting door de volgende generatie, blijft De Vlijt Linnen vastberaden om zijn unieke erfenis voort te zetten te midden van de uitdagingen van de moderne retailwereld.

Meer informatie
De Vlijt Linnen
www.bed-linnenshop.nl

Publicatiedatum: