Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hml Bedding komt met tips om van jouw slaapruimte een waar kerstparadijs te maken

De feestdagen staan voor de deur dus de kerstversiering kan van zolder worden gehaald. Ben jij iemand die alleen de huiskamer versiert of krijgt heel jouw huis een kerst make-over? In het laatste geval kan de slaapkamer natuurlijk niet achterblijven. Hml Bedding geeft in een blog tips om van jouw slaapruimte een waar kerstparadijs te maken.Maak het gezellig met kerstlampjes en kaarsen
"Als je het niet te bont wilt maken, kun je subtiel beginnen met kerstverlichting. Een snoer met kerstlampjes is, als je het tenminste uit de knoop krijgt, ideaal wanneer je snel een kerstsfeer wilt creëren in de slaapkamer. Hang het snoer aan de muur, voor het raam, aan een hanglamp of leg het over het hoofdbord van je boxspring. Kaarsen zijn ook perfecte kerstsfeer-verhogende accessoires dus zet er gerust een aantal in de slaapkamer."

Versier de ramen
"De ramen in de slaapkamer lenen zich ook perfect voor kerstdecoratie. Gebruik bijvoorbeeld spuitsneeuw en raamstickers in de vorm van een sneeuwpop, kerstboom of kerstman. Hang daarbij een kerstkrans op van eucalyptustakken en het raamplaatje is compleet. Wist je dat eucalyptus in de slaapkamer heel gezond is? De plant heeft een rustgevend effect en daarnaast ruikt hij ook nog eens lekker fris."

Zet een kerstboom(pje) neer
"Bij Kerstmis hoort natuurlijk ook een mooie kerstboom. Meestal staat de boom in de huiskamer, maar waarom zou je ook niet een (kleinere) variant in de slaapkamer neerzetten? Versier het boompje vervolgens met lampjes en vrolijke kerstballen om het ultieme kerstgevoel te beleven."

Versier je bed
"Kan het voor jou niet gek genoeg zijn? Trek de kerstsfeer dan gerust door naar het bed. Dit kan in de vorm van sierkussentjes en/of een dekbedovertrek met een leuke kerstprint. Wanneer het te bont wordt met al die kerstprintjes, kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld effen rode en/of groene kussentjes. Rood en groen zijn echte ‘kerstkleuren’ dus hier sla je de plank zeker niet mee mis."

Fijne feestdagen
"Of je de kerst wel of niet naar je slaapkamer brengt, beddenleverancier Hml Bedding wenst jou alvast hele fijne feestdagen toe met veel slaapplezier. Laat die stille nachten maar komen."

Meer informatie:
Hml Bedding
www.hmlbedding.nl

Publicatiedatum: