Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede Emma Sleep-winkel in Nederland een feit

Emma Sleep heeft haar tweede winkel in Nederland geopend. Gevestigd in het bruisende Eindhoven, heeft de nieuwe winkel haar deuren geopend op vrijdag 15 december. Emma Sleep wil hiermee dichter bij haar klanten staan.

De belangrijkste drijfveer achter het openen van deze tweede fysieke winkel is het versterken van de band met klanten. Klantgesprekken hebben aangetoond dat veel mensen behoefte hebben aan advies bij de aankoop van iets zo persoonlijks als een matras, bed of kussen. Deze nieuwe winkel in Eindhoven zal klanten de mogelijkheid bieden om deskundig advies in te winnen en het comfort van Emma-producten zelf te ervaren.Persoonlijk contact
Na de opening van de eerste Europese winkel in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam eerder dit jaar, breidt Emma Sleep haar winkels uit. "Met de Emma winkels bieden we onze klanten een extra mogelijkheid om met onze producten in contact te komen en persoonlijk advies te ontvangen van onze winkelmedewerkers. Gebaseerd op de positieve ervaringen met onze klanten in de eerste winkel, zijn we erg enthousiast over deze mogelijkheid om in Eindhoven onze tweede winkel te openen," aldus Henk Waninge, Head of European Retail bij Emma Sleep. Het bedrijf zal in 2024 gestaag nieuwe winkels blijven openen. Eerder in november opende de eerste Emma-winkel in het Duitse Keulen.

Meer informatie:
Emma Sleep
www.emma-sleep.nl

Publicatiedatum: