Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slaapspecialist opent in oktober zijn paradepaardje aan de Ekkersrijt

Uitgerust opstaan wordt gemakkelijker met de komst van een nieuwe showroom in Eindhoven van Nederlands Slaapcentrum. Het familiebedrijf is al goed vertegenwoordigd in Limburg en opent in oktober zijn paradepaardje aan de Ekkersrijt. Ervaring, kwaliteit, perfecte service en een breed en vriendelijk geprijsd assortiment: dat is waar deze expert in slapen voor staat.Na Helmond, Sittard-Geleen, Roermond, Maastricht-Gronsveld en Heerlen is de royale showroom in Eindhoven het zesde filiaal van het familiebedrijf Nederlands Slaapcentrum. Ruim dertig jaar geleden werd het opgericht door de ouders van de huidige eigenaren: de broers Dave, Dennis en Mike van der Voort.

Mike van der Voort: “Er is geen overkill aan bedden en matrassen, maar een sfeervol ingerichte setting, die warmte en comfort uitstraalt. Naast merken als Cinderella, Rivièra Maison en M line verkopen we ook het merk Hälsing. Een mooi merk dat we al jaren verkopen, en dat door zijn kwaliteit en vriendelijke prijzen goed bij ons past."

Meer informatie:
Nederlands Slaapcentrum
www.slaapcentrum.nl

Publicatiedatum: