Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jürgen Swinnen: 'Najaarsvakbeurs in DWI verloopt succesvol'

Nieuwe accountmanager voor Technogel

De najaarsvakbeurs in De Woonindustrie is, met nog een dag te gaan (13 september is de laatste beursdag) nu al succesvol verlopen voor Technogel®. De warmteregulerende matrassen en hoofdkussens vallen duidelijk in de smaak van de Nederlandse retailers, stelt Jürgen Swinnen. "Het was goed te zien dat heel wat ondernemers bewust de aandacht tussen de twee gelijktijdige beurzen (Hollandsch Slapen, red.) verdeelden en zeer gericht op bezoek kwamen."
Er was dan ook wel wat te vertellen, want naast twee nieuwe topdekmatrassen en een nieuwe elektrisch verstelbare boxspringcombinatie werd ook een nieuwe collega geïntroduceerd tijdens deze najaarsbeurs.

Wendy Peeters zal onder leiding van Jürgen Swinnen (zie foto) werken als accountmanager voor Technogel in de Belgische en Nederlandse markt. We ontmoetten een enthousiaste en dynamische dame, die voorheen werkte in de media als sales verantwoordelijke voor onder andere de regionale televisie in België.

Accountmanagement is dus niet nieuw voor haar. Sinds augustus 2023 is ze gestart met een goed onderbouwde interne opleiding en leert ze uitgebreid de producten van Technogel kennen. De najaarsvakbeurs in De Woonindustrie is een ideale ontmoetingsplek om de eerste contacten te leggen met bestaande dealers en prospects. Een leerrijke en intense ervaring, geeft ze aan. "Ik blijf nu vooral even op de achtergrond en ben veel aan het luisteren. Het leert me veel over hoe de ondernemer kijkt en nadenkt over productselectie. Daarnaast krijg ik ook een beeld bij hoe een ondernemer inspeelt op de omgeving waarbinnen hij of zij zaken doet. Het is mijn wens om onze dealers te ondersteunen en te helpen bij de verkoop van onze producten op alle vlakken. Van marketing over training tot sparringpartner als het over onze collecties gaat. Uiteraard ga ik de eerste maanden veel samen met Jürgen op pad om onze klanten en hun teams beter te leren kennen. Een geweldige uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb!", besluit Wendy glimlachend

Meer weten over Technogel?
Contacteer Jürgen Swinnen 0032 490 564 786
Of mail [email protected]

Technogel
www.technogelsleeping.nl