Samenwerking Boxspring Design en Dersimo tijdens de VAKdagen in De Woonindustrie

De Woonindustrie in Nieuwegein is hét B2B inkoopcentrum voor interieur. Twee keer per jaar organiseren zij de VAKdagen. Dit jaar vinden deze plaats van zondag 10 t/m woensdag 13 september en dit keer slaan Boxspring Design en Dersimo hun handen in één.Boxspring Design is gevestigd in Roosendaal en bestaat sinds 2009. Kenmerken van Boxspring Design is dat alles kan op het gebied van slapen. Concepten en maatwerk in een groot prijsbereik. Doordat alles in eigen huis gemaakt wordt is er veel overzicht en controle op alle facetten van de productie. Deze passie is zichtbaar en voelbaar in de mooie producten welke zij presenteren.

Dersimo is ruim 50 jaar geleden opgericht en biedt aan de professionele woning- en projectinrichters een breed assortiment vloeren en raamdecoratie. Daarmee leggen zij de basis, zowel letterlijk als figuurlijk, voor een langdurige klanten relatie. Dersimo is gevestigd in Maassluis. Sinds juli 2023 heeft Dersimo “Het Stoffen Gilde” overgenomen (HSG).

HSG is ruim 30 jaar geleden opgericht en heeft een mooie positie op het gebied van gordijnen en raamdecoratie producten. HSG is gevestigd in Rhenen. Met 30 medewerkers werkt Dersimo en Stoffengilde dagelijks vol passie, plezier en enthousiasme in deze mooie branche.

Dersimo is te gast bij Boxspring Design
Enige tijd geleden raakten Peter de Kock (eigenaar Boxspring design) en Mariska Boogaard (Sales manager Dersimo) in gesprek over de karpetten branche.
Een karpet in de slaapkamer is een welkome aanvulling, vandaag de dag worden er veel harde vloeren verkocht, maar als je in de ochtend uit bed komt en je voeten raakt een comfortabel karpet is het toch wel fijner wakker worden. Ook geeft een karpet de ruimte meer cachet.

Op de stand van Boxpring Design zal de nieuwste collectie CORE by Dersimo karpetten worden getoond en onder diverse bedden ligt er een prachtig karpet te shinen.

Graag zien zij u op de najaarsvakdagen, Showrooms: C002, C020 en C024.

Meer informatie:
Boxspring Design B.V.
Rucphensebaan 51
4706 PH Roosendaal
Tel 0165-549404
info@boxspringdesign.nl
www.boxspringdesign.nl

Meer informatie:
Dersimo
Noordzee 12
3144 DB Maassluis
(010) 591 40 70
info@dersimo.nl
www.dersimo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.