Goossens opent 23e woonwinkel: 'Nu ook bereikbaar voor woongelukzoekers in het Westland'

28 juli heeft Goossens haar 23e winkel geopend met twee verdiepingen wonen en slaapinspiratie op de woonboulevard in Naaldwijk. Hiermee worden de meubelen van Goossens ook gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in het Westland.

Tot op heden konden de Westlandse klanten, die op zoek waren naar een Goossens meubel, terecht in de Goossens winkels in Rotterdam, Leiderdorp of Leidschendam. Maar nu komt Goossens nog dichterbij, want het pand aan de Gildestraat 110 wordt momenteel volledig verbouwd tot het nieuwste Goossens winkelconcept. En daarmee is voor Bart Goossens, CEO en 3e generatie van het familiebedrijf Goossens, een droom uitgekomen om ook bereikbaar te zijn voor woongelukzoekers in het Westland.

Dit wordt de 23e winkel voor Goossens, dat onlangs al nieuwe winkels opende in Den Bosch, Middelburg en Antwerpen Wilrijk. En eind van het jaar nog 2 nieuwe winkels gaat openen in Leeuwarden en Antwerpen Schoten. Goossens levert met haar eigen collectie meubelen een mooie kwalitatieve toevoeging aan de andere winkels op de woonboulevard in Naaldwijk. “We gaan ons best doen om veel inspiratie te bieden aan de bestaande en nieuwe klanten van de woonboulevard’, aldus Bart Goossens.

Meer informatie:
Goossens
www.goossens.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.