Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Pilotprojecten gericht op uitbreiden van hun verkoopkanalen"

Cutr is op zoek naar vijf meubel- en productontwerpers die met hout werken

Europese meubel- en productontwerpers krijgen een unieke kans om samen te werken met Cutr en hun internationale marktplaatspartner. Het jonge bedrijf, dat het productieproces van hout stroomlijnt met haar platform, gaat graag pilotprojecten aan met deze specifieke groep professionals. "We zijn momenteel op zoek naar vijf ontwerpers of ontwerpbureaus die ervaring hebben met het ontwerpen houten producten en geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun verkoopkanalen", aldus Cutr.

Als onderdeel van deze samenwerking krijg je de mogelijkheid om met ons samen te werken om je verkoopkanalen te vergroten, terwijl Cutr het productieproces verzorgt. "Deze samenwerking zal voor iedereen voordelig zijn, omdat we ons netwerk van producenten, jouw ontwerpvaardigheden en het internationale klantenbestand van onze partner combineren om een succesvol bedrijfsmodel te creëren."Via het online platform van Cutr kunnen klanten direct modellen uploaden en houten onderdelen op maat bestellen voor hun projecten. Ze gebruiken moderne technologie voor nauwkeurige metingen en sneden, wat resulteert in minder afval. Cutr werkt onder andere samen met interieur- en meubelmakers en bedient diverse branches, waaronder houtverwerking, machinebouw en informatietechnologie.

Als je geïnteresseerd bent in deze kans of iemand kent die aan de criteria voldoet, stuur Cutr dan een bericht met je portfolio en een korte introductie van jezelf. "We zijn enthousiast om van je te horen en de eerste stap te zetten naar een succesvolle samenwerking."

Meer informatie:
Cutr
Singel 542
1017 AZ Amsterdam
+31 (0)20 261 9355
[email protected]
www.cutr.com