Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Cutr kan revolutie teweegbrengen in de houtverwerkende industrie'

Nederland is vaak een van de koplopers als het gaat om innovatie in verschillende branches. Een van de industrieƫn die hier floreert, is de houtverwerking. Vandaar dat BrutalTech.news, nieuwsplatform voor industriƫle technologie en automatisering, de branche onder de loop heeft genomen. Ze gingen op zoek naar startups die een revolutie teweegbrengen in de houtverwerkende industrie. Zo viel hun oog op het in 2021 opgerichte Cutr.CUTR is een jong innovatief bedrijf dat het productieproces van hout stroomlijnt. Via hun geavanceerde online platform kunnen klanten direct modellen uploaden en houten onderdelen op maat bestellen voor hun projecten. Ze gebruiken moderne technologie voor nauwkeurige metingen en sneden, wat resulteert in minder afval. Cutr werkt onder andere samen met interieur- en meubelmakers en bedient diverse branches, waaronder houtverwerking, machinebouw en informatietechnologie.Na het onderzoeken van de Nederlandse startups concludeert BrutalTech.news het volgende: "Deze houtverwerkende startups in Nederland lopen voorop in innovatie en duurzaamheid. Ze bieden hoogwaardige en duurzame oplossingen aan hun klanten en zetten zich in om alleen verantwoord verkregen materialen voor hun producten te gebruiken. Deze startups transformeren de houtverwerkende industrie en zijn zeker de moeite waard om in de toekomst in de gaten te houden."

Andere ondernemingen die indruk maakten op BrutalTech.news zijn: SGS Nederland, Goedkopetuinhuisjes, Riviera Maison, Hillhout, BOTL Amsterdam, Craftsupplies.nl, Alprokon, Dutz Floors, Boerenhout, Sterhout, Krastvast, Foreco, Haardhout De Steeg en S2dio Fine Furniture.

Meer informatie:
Cutr
Singel 542
1017 AZ Amsterdam
+31 (0)20 261 9355
[email protected]
www.cutr.com