Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Forse uitbreiding Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort heeft zijn vestiging in Krimpen aan den IJssel fors uitgebreid in ruimte én assortiment. Dat meldt weekblad Het Kontakt.

Volgens Martijn Robbemond, bedrijfsleider van Droomvlucht Slaapcomfort Krimpen aan den IJssel, is een bed een maatwerkproduct. "Want iedere klant is anders en heeft zijn of haar eigen behoeften en wensen. Daar horen een vakkundig advies, een persoonlijke behandeling en optimale service bij én merken van hoge kwaliteit. Om onze collecties nog beter te kunnen tonen liepen we al een tijdje rond met het plan om onze winkel uit te breiden. Onze ideeën daarover hebben we deze winter in praktijk kunnen brengen nadat de ruimten van het naast ons gelegen Marna Kappers en Van Herk Makelaardij beschikbaar kwamen. Het leidde ertoe dat we in vierkante meters zijn verdubbeld en de mogelijkheid kregen om ons assortiment flink te verbreden en te verdiepen", zegt Martijn in een interview met Jan Timmer van Het Kontakt.

Zijn bedrijf voert merken als Auping, Pullman, Avek, Kreamat, Serta, Mérens en Treca Paris.

Lees hier het complete artikel.

Meer informatie:
Droomvlucht Slaapcomfort
www.droomvluchtslaapcomfort.nl

Publicatiedatum: