Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Eerste samenwerkingen met architecten, beddenwinkels en interieurzaken gestart'

Nieuw merk pakt uit met zijden kussenslopen

Oprichters Lies Termote en Michèle Lievens van cocco. zijn twee ondernemende vrouwen met een eindeloze passie voor textiel en edele vezels. Beiden combineren ze een fulltime job waarbij veel reizen de norm is en zoeken ze zoals zo velen voortdurend naar de balans tussen het bedrijfsleven en het gezin. Ze weten al te goed hoe belangrijk een stevige nachtrust is om dag in dag uit te blijven presteren, om zich goed en zelfzeker te voelen en zijn ervan overtuigd dat self-care even belangrijk is om een goede vrouw, moeder en vriendin te zijn. 


Lies Termote en Michèle Lievens van cocco.

Uit die gedeelde visie kwam het idee tot stand om uit te pakken met cocco., een merk van zijden kussenslopen. "Zijde is een van de meest, zo niet de meest luxueuze vezels, voor het oog. Zijde licht je kamer op, het geeft je bed een mooie look en het geeft je het meest aangename gevoel voor je huid."De kracht van zijde
Zijde is een natuurlijk materiaal met enkel voordelen voor huid en haar die geen enkele andere vezel heeft. Zijde hydrateert, is hypoallergeen, neemt de lichaamstemperatuur en is bovendien ongelofelijk zacht om op te slapen wat een positief effect heeft op het voorkomen van slaaprimpels en het afbreken van het haar. Zijde is geschikt voor elk huidtype, ook de meest gevoelige en waar andere vezels gaan absorberen zal zijde hydrateren en kunnen schoonheidsproducten optimaal werken.Geloof in lokale productie
cocco. staat voor pure en exclusieve zijde geproduceerd in Europa. De kwaliteit en look zit hem in de kleinste details: hoe garen gesponnen wordt, hoe die geverfd worden, hoe de slopen geconfectioneerd worden. cocco. maakt de keuze voor een uiterst West-Europese aanpak en een gecontroleerd proces waarbij er uitsluitend gewerkt wordt met partners die voortrekkers zijn in eco-sustainability want ook dit draagt cocco. hoog in het vaandel.
Hun partners zijn heel geëngageerd binnen de sector en zijn trekkers om ‘clean fabrics’ te produceren waarvoor ze ook al erkenning kregen met de prijs Most sustainable producer binnen hun vakgebied.Ambitieuze toekomstplannen
cocco. heeft gezonde ambities. Ze willen stap voor stap groeien en hun netwerk uitbreiden zowel binnen als buiten Europa. De eerste samenwerkingen zijn opgestart waarbij ze samenwerken met architecten, beddenwinkels en interieurzaken. In de nabije toekomst willen ze het gamma uitbreiden omdat de vraag al vaak komt naar volledige beddensets.

Naar eigen zeggen is cocco. binnen hun segment een van de weinige die werken met Europese geweven zijde en het zou voor de oprichters fijn zijn mochten ze hun passie en liefde voor lokale productie en hoge kwaliteit in de verf kunnen zetten.Meer informatie:
cocco.
[email protected]
www.mycocco.eu

Publicatiedatum: