De Ploeg lanceert nieuwe meubelstoffen

De Ploeg, dat bekend staat om haar gordijn- en meubelstoffen, heeft een reeks nieuwe stoffen toegevoegd aan het assortiment. In totaal is het aanbod met vijf stoffen uitgebreid.Alto
De stof Alto is een hedendaagse vertaling van de klassieke bouclé meubelstof. Geweven met een melange aan materialen waarin wol bepalend is voor de optiek. Een zachte toepasbare stof met een dynamisch karakter. Alto heeft een uitgebreid kleurpalet met zowel sprekende warme tinten, als zachte natuurlijke kleuren.

Prairie 2
Een bewezen meubelstof met een zachte touché. De interessante mix van materialen in combinatie met de gekozen verftechniek zorgen voor een natuurlijk gebleekt effect. Prairie is een bewezen stof binnen De Ploeg collectie en is daarom uitgebreid en geactualiseerd in zijn kleuraanbod.

Strand 2
Een compact geweven meubelstof in een fijne linnenoptiek. Strand is een klassieker binnen De Ploeg collectie, welke we hebben aangevuld met een serie eigentijdse kleuren.

Kreda
Een zware kwaliteit van bijna één kilo per strekkende meter, in een grove, onregelmatige menggarenlook. Met 11% linnen, verrijkt het de kwaliteit met een luxe doekbeeld, zonder dat het de goede eigenschappen aantast. Met 100.000 Martindale getest als bewijs.

Nubis
Bijzonder door het multicolorgaren in een linnen binding, geheel in de traditie van De Ploeg. Een zachte touché en eveneens 100.000 Martindale, garanderen een jarenlang woonplezier.

Meer informatie:
De Ploeg
+31 (0)492 38 65 00
info@deploeg.com
www.deploeg.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.