Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Op zoek naar samenwerkingen met projectontwikkelaars en interieurdesigners'

Zeeuwse matrassenpioniers schudden de markt wakker

Het is nog geen jaar geleden sinds Morningstar Sleeps de deuren opende met de komst van het Stellar matras. ''Toch blijkt de huidige matrassen orde er een nieuwe concurrent bij te hebben. Het bedrijf valt op met creatieve marketing en het matras blijkt een enorm succes!,'' aldus eigenaren Jamie Lemsom en Milan Roelofs. Daar werden de twee Zeeuwse ondernemers afgelopen weekend voor beloond met de publieksaward in de strijd om de Zeeuwse pioniersprijs.

''Voorafgaand aan ons 'succes', zit anderhalf jaar onderzoek naar het beste matras.'' Een proces waarbij de twee Zeeuwen in gesprek gingen met de grootste matras fabrikanten van Europa, in combinatie met een eigen onderzoek naar de tekortkomingen op de markt. ''Het resultaat? Een huidige nummer 1 positie op trustpilot in de categorie matrassen winkels.''

''Maar wat maakt het matras dan zo goed?,'' stellen Jamie en Milan. ''Het zou beschikken over de ideale verhouding tussen steun en comfort. Twee hardheden, beide relatief stevig, maar comfortabel. Daarnaast was een goede vocht-warmteregulatie belangrijk en zou het matras goed ventileren.''

Om het matras betaalbaar te houden gaat het bedrijf voorbij aan showrooms, verkopers en dure tv reclames. In plaats daarvan focust het zich enkel op online zichtbaarheid en vervangt het de huidige matrassenwinkels door het proefslapen aan te bieden. Het bedrijf wil gezien worden als een servicebedrijf dat het kopen van een matras eenvoudig en betrouwbaar maakt!

Naast de verkoop van het matras aan de consument, kondigt Morningstar Sleeps aan dat het bedrijf graag de deuren open zet om samen te werken met projectontwikkelaars en interieurdesigners, om op een creatieve manier voor beide partijen lucratief te zijn!

Meer informatie:
Morningstar Sleeps B.V. 
[email protected]
www.morningstarsleeps.nl