Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lente/zomer-collectie Marc O'Polo Home geeft kleur en inspiratie

De nieuwe lente/zomer 2023 collectie van Marc O'Polo Home bevat natuurlijke premium kwaliteiten zoals GOTS gecertificeerd biologisch katoen, gerecycled kasjmier en Tencelâ„¢ Lyocell en brengt fijne details, authentieke patronen en texturen in een breed scala aan bed- en huistextiel en accessoires. Voor tijdloos comfort en modern design. In de onmiskenbare Scandinavische stijl van het merk. Om momenten thuis om te zetten in herinneringen.

De nieuwe lente/zomer '23 collectie van Marc O'Polo HOME bestaat uit twee collectie thema's die kleur en inspiratie geven: "Tactile Sun" is geïnspireerd op de warmte van de aarde en de kleuren van de zomer. Het thema staat voor optimisme en innerlijke rust. "Garden of Sweden" richt zich op zichtbare en tastbare frisheid en is gebaseerd op het gelijknamige collectie overkoepelende thema van Marc O'Polo. Het laat de rijke natuur in al haar sterke groene en blauwe facetten zien.

De Collectie - een selectie

Tove
Dit beddengoed drukt de Scandinavische eenvoud perfect uit. Het is gemaakt van enzymen gewassen biologisch katoen perkal, is GOTS-gecertificeerd en voorzien van een eenvoudig Marc O'Polo label. Schoon, sober en tijdloos. "Tove" is geweven met een hoog aantal draden en is daarom bijzonder duurzaam, slijtvast en toch zacht. In zacht geel, licht blauw, sterk groen en helder wit.

Torre
De plaids en kussens van fijn biologisch katoen/linnen gaan uit van de "Artisanal Yarn" gedachte en geven een authentieke handgemaakte look dankzij een speciale jacquard weeftechniek met gekleurde inslag en natuurlijk scheringgaren. De kussenvulling is gemaakt van gerecycled polyester. Het buitenmateriaal is gemaakt van OCS-gecertificeerd biologisch katoen.

Ribban
De perfecte aanvulling op de "Torre" plaids en kussens zijn onze Ribban kussens. Ook gemaakt van een biologisch katoen/linnen mix - OCS gecertificeerd - zijn ze de ideale metgezel op en naast het bed. Het speciale geweven effect zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een authentieke afwerking.

Voor meer informatie:
Essenza Home
info@essenzahome.nl
Essenzahome.nl

 

Publicatiedatum: