Kassenspecialist Hoklartherm presenteert Rudi

Het kweken van bijvoorbeeld groenten en kruiden in een kas heeft tal van voordelen. Je kunt eerder in het seizoen beginnen en de kans op succes is veel groter. Dat komt onder meer doordat je de temperatuur en ventilatie kunt reguleren. Voor een glazen huis heb je nu geen grote tuin meer nodig! De Duitse kassenspecialist Hoklartherm presenteert Rudi, ideaal voor de stadstuin.

De minikas Rudi plaats je in een border zodat je kunt kweken in de volle grond. Je hebt daarvoor een ruimte nodig van 200 x 100 cm (l x b). De hoogte van de glazen schuifkap is 90 cm. De kas kan in de grond worden verankerd. De achterzijde van de kas is voorzien van matglas om oververhitting door te veel zonlicht te voorkomen. Rudi is gemaakt van hoogwaardig aluminium en veiligheidsglas. Via de ramen aan de zijkanten kun je ventileren en zo het optimale groeiklimaat creëren.

Meer informatie:
Hoklartherm
www.hoklartherm.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.