Smarthome systeem van Jung combineert 32 KNX functies

De verlichting in je huis laten zingen? Een solo van het soundsystem? Of een crescendo van de verwarming? De LS TOUCH, het smarthome-systeem van JUNG, combineert 32 KNX-functies tot de ultieme tool om je leven en je huis mee in goede banen te leiden. Een symfonie van smarthome-comfort, beschikbaar in o.a. de 63 Les Couleurs® Le Corbusier-kleuren, dat dankzij de intuïtieve en slanke LS TOUCH slechts een swipe en touch away is.

1 ruimtecontroller, 32 functies
In de constante zoektocht naar vernieuwing en verpakt in vooruitstrevend design, presenteert JUNG LS TOUCH: een smarthome-bedieningspaneel met de discrete maatvoering of afmeting van een schakelaar. De slimme domotica-regelaar bestuurt alle functies in de woning, van zonwering en temperatuurregeling tot binnen- en buitenverlichting. Door in totaal 32 functies aan te bieden, wil LS TOUCH zo alle commando’s centraliseren en het besturen van een KNX smarthome-systeem naar een volgende niveau van gebruiksgemak stuwen.

Dat gebruiksgemak wordt ook moeiteloos gehaald door de intuïtieve bediening van de LS TOUCH. Net als bij een smartphone, worden menu’s aangeklikt en uitgerold, apparaten en bevelen geselecteerd en uitgevoerd. Ook de vormgeving van de interface voelt erg natuurlijk aan met herkenbare en eenduidige symbolen.

Vederlicht design
Om het kameleoneffect van de “smarthome-schakelaar” te verhogen, is de LS TOUCH compatibel met de gestroomlijnde LS ZERO-collectie en alle kunststof, inclusief de 63 Les Couleurs® Le Corbusier-opties, plus metalen uitvoeringen van de LS 990-lijn. De visuele vrijheid die de vele kleuren- en materialenopties bieden, gecombineerd met het eenvoudige gebruik en de uitmuntende technische prestaties, maken van de LS TOUCH een kleine onmisbare mastermind in de woning.

Meer informatie:
Jung
www.jung.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven