Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Edwin Huisman en Erik Rauch van Luxury By Nature:

“In de stijlkamers staan kerstbomen en hieruit pluk je wat je leuk vindt”

Een bezoek brengen aan het monumentale pand van Luxury By Nature in ‘s-Graveland is de moeite waard. Eigenaren Edwin Huisman en Erik Rauch hebben hier de winkel en het kantoor. Een mooi moment om langs te gaan bij de luxe woonwinkel is tijdens het Kerstevent dat zaterdag 17 en zondag 18 december wordt gehouden. Compleet met een kerstkoor en glühwein. Dat valt te lezen op BussumsNieuws.“In de stijlkamers staan versierde kerstbomen en klanten mogen eruit plukken wat ze leuk vinden”, vertelt Edwin Huisman, samen met Erik Rauch founder van de stijlvolle woonwinkel in ‘s-Graveland. Hij kijkt uit naar het Kerstevent waar belangstellenden inspiratie kunnen opdoen, kennismaken met de exposerende kunstenaars Sanne Terweij, Cedric Laquieze, Samira El Bali, Anouk Stevers en Rachel Dubbe en kunnen genieten van een koor dat sfeervolle kerstliederen ten gehore brengt. Begonnen als webshop is Luxury By Nature inmiddels uitgegroeid tot een begrip in het Gooi en daarbuiten.

“Mensen komen van heinde en verre. Wij hebben de grootste collectie behang en stoffen in Europa en laten dat zien in de stijlkamers die zijn ingericht door onze interieurontwerpers. De winkel is slechts een onderdeel van Luxury By Nature", vertelt Huisman. “Onze core business is het ontwikkelen en uitwerken van interieurprojecten. Dat begint bij het maken van een plattegrond en vervolgens focussen we ons over een licht-, kleur- en materiaalplan. We ontzorgen onze klanten en aan de hand van hun wensen helpen wij een droominterieur te realiseren.”

Lees hier het complete artikel.

Meer informatie:
Luxury By Nature
Noordereinde 60
1243 JJ 's-Graveland
+31 (0)85 077 4787
[email protected]
www.luxurybynature.nl

Publicatiedatum: