Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

West-Vlaamse matrassenproducent verkocht

Een Belgische producent van matrassen, kussens en toppers heeft een nieuwe eigenaar. De zakenman Luc Tack heeft de West-Vlaamse fabrikant overgenomen van de oprichtersfamilie Maes. De onderneming heeft 400 werknemers in Belgiƫ, Spanje, Indonesiƫ en Singapore.


Foto: Latexco.

Het gaat om bedden
specialist Latexco, gevestigd in Tielt. De Tijd meldt het volgende: "Geconsolideerde gegevens van Latexco zijn niet beschikbaar. Het belangrijkste deel van de groep haalde in 2020 net geen 95 miljoen euro omzet, maar boekte daar amper een half miljoen euro nettowinst mee."Eerder dit jaar maakte het bedrijf bekend dat alle productielocaties in de VS werden gesloten. Volgens hen was dit het gevolg van de weinige vraag naar matrassen. De beslissing heeft impact op twee vestigingen van de onderneming, waaronder het 175.000 vierkante meter grote Amerikaanse hoofdkantoor in Georgia en de 100.000 vierkante meter grote Phoenix-faciliteit die eind 2019 werd geopend.

Publicatiedatum: