Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Bedrijf zette 2700 medewerkers plotseling op straat''

Eigenaar Amerikaanse meubelgigant United Furniture van de aardbodem verdwenen

De soap rondom de Amerikaanse meubelgigant United Furniture houdt nog niet op. Van de een op andere dag liet David Belford weten het bedrijf te stoppen, waardoor 2700 werknemers plotseling op straat kwamen te staan. Nu blijkt dat de eigenaar van de aardbodem is verdwenen. 



Het Nieuwsblad meldt dat Belford al een aantal weken in discussie was met het bestuur en de bank over de mogelijke aanvraag van een faillissement. Verschillende advocaten van ex-werknemers hebben al pogingen gedaan om in contact te komen met Belford, maar de CEO lijkt met de noorderzon verdwenen. Volgens Philip Hearn, een van de betrokken advocaten, doen er geruchten de ronde dat hij naar Parijs is vertrokken.

Larry George, de voormalig voorzitter van Lane Furniture, liet al wel van zich horen. "Toen ik bijna twee jaar geleden aftrad als president, had ik nooit verwacht dat dit zou gebeuren met een bedrijf waar velen van ons ons levenswerk in stoppen. Als ik deze uitkomst had kunnen voorspellen, was ik gebleven. De uitkomst van het bedrijf had hetzelfde kunnen zijn, maar degenen onder jullie die mij kennen weten dat ik dit op een heel andere manier zou hebben aangepakt", liet hij onder andere weten.

Bron: Nieuwsblad

Publicatiedatum: