Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vloerleverancier trekt in pand van 550m2 op bedrijventerrein Baanderij

LaminaatenParket.nl opent vestiging in Leiden

LaminaatenParket.nl opent per direct een nieuwe vestiging op bedrijventerrein Baanderij in Leiden. Hiermee breidt de van origine online vloerenwinkel opnieuw uit en staat de teller alweer op negen fysieke winkels. Eerder vestigde de vloerleverancier zich al in Sliedrecht, Den Haag, Alkmaar, Utrecht, Amsterdam, Almere, Eindhoven en Apeldoorn.

Het pand waarin LaminaatenParket.nl intrekt is 550 vierkante meter groot en ligt aan de Vlasbaan op bedrijventerrein Baanderij, vlakbij andere grote woonretailers. “Ik ben ontzettend blij dat we vanaf nu echt open gaan”, aldus Bas Luijkx, filiaalhouder van de vestiging in Leiden. “Ik ben een rasechte ondernemer en heb dus ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Alle voorbereidingen kostten veel energie, maar ik ben tevreden met het resultaat. De regio is door de vestiging in Den Haag bekend met Laminaatenparket.nl, dus ik heb er alle vertrouwen in dat we knallend van start gaan.”

Fysieke aanwezigheid
Afgelopen zaterdag vond zoals Luijkx het noemt de ‘soft opening’ plaats, waarna de officiële opening - inclusief enkele feestelijkheden - op een later moment volgt. Floris Jeurissen, oprichter en directeur van Laminaatenparket.nl, is in zijn nopjes met Leidse vestiging: “Nadat brand ons hoofdkantoor trof hebben we een aantal moeilijke dagen gehad. Gelukkig kunnen we onze bedrijfsvoering doorzetten, mede door hulp van onze klanten en partners. Daarom ben ik ook blij dat we, ondanks alles, deze week alweer onze negende vestiging openen. We zijn van origine een online partij, maar fysieke aanwezigheid in het land past binnen onze groeiambities. Ik wens Bas succes en ben blij hem te verwelkomen als franchisenemer van onze Leiden-vestiging.”

Van filiaalmanager tot franchisenemer
Luijkx staat zelf op de vloer en bedient klanten samen met twee collega’s die ook werken in de Utrechtse vestiging. Eerder was Luijkx al vier jaar filiaal manager bij het bedrijf. Luijkx: “Dat ik nu voor mezelf begin, is een droom die uitkomt, al gaat deze stap natuurlijk wel gepaard met meer verantwoordelijkheid. Ik maak me geen enkele zorgen, wat ik kan altijd terugvallen op mijn gewaardeerde collega’s Jeroen en Mark. We hebben als Leidse vestiging een goede band met die in Utrecht, en wat mij betreft houden we dat nog lang zo.”

Over LaminaatenParket.nl
LaminaatenParket.nl is sinds 2010 dé vloerenwinkel van Nederland, met vestigingen in Den Haag, Utrecht, Almere, Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven, Sliedrecht, Leiden en Apeldoorn. Het is een jong bedrijf met een enthousiaste en moderne mentaliteit. De afgelopen jaren heeft LaminaatenParket.nl zich ontwikkeld tot één van de grootste spelers op de markt. In de webshop vindt u een uitgebreid assortiment in onder andere laminaat, houten vloeren, pvc vloeren, ondervloeren en plinten. Ook voor visgraat parketvloeren en brede houten planken bent u bij LaminaatenParket.nl aan het juiste adres.

Meer informatie
LaminaatenParket
www.laminaatenparket.nl 

Publicatiedatum: