Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hml Bedding introduceert slaapkamerstijl met een bijzondere twist

"Bij een industriële stijl zien we vaak dat donkere kleuren de overhand nemen. Dit betekent echter niet dat kleur er niet goed bij zou passen. Met deze stijl laten we zien dat een stoere, industriële look ook heel kleurrijk kan zijn", aldus Hml Bedding, fabrikant van boxsprings en matrassen.Het Nederlandse familiebedrijf geeft aan dat er gemixt kan worden met kleuren, binnen deze stijl. "Naast verschillende grijzen en bruinen passen namelijk alle soorten groen en blauw er mooi bij. Neem vervolgens een pittige kleur als accent, zoals we hier hebben gedaan met okergeel, om het geheel wat minder 'serieus' te maken."

Voor een groots effect kan er gekozen worden om de wand te behangen met fotobehang van beton, roestig metaal of bakstenen. "Kies vervolgens voor een boxspring in een grove, natuurlijke stof met linnen- of canvas-uitstraling. Bij deze slaapkamer is gekozen voor een boxspring met hoofdbord Moderato in de stofkleur Casa 088 Turtle. Zoals je ziet dient de boxspring naast fijn slaapcomfort als ware eye-catcher." Stijl hierbij verweerde, harde materialen zoals metaal en beton met stoere stoffen als linnen, canvas, suède, wol en leder.

Meer informatie:
Hml Bedding
Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
info@hmlbedding.nl
www.hmlbedding.nl

Publicatiedatum: