Online matrassenaanbieder heeft dringend nieuwe investeerder nodig

Matrassenmaker eve sleep heeft op korte termijn nieuwe investeerders nodig om te kunnen blijven bestaan. De financiële reserves raken op, blijkt uit een halfjaarbericht van de Matrassenleverancier.

Het voortbestaan komt in gevaar wanneer er in oktober nog geen investeerder is gevonden, meldt het bedrijf. De omzet in het VK daalde met -18% op jaarbasis, terwijl de B2C-inkomsten in het VK met -14% op jaarbasis daalden. eve heeft kostenbesparende maatregelen genomen om de overheadkosten op jaarbasis met ongeveer £ 2,5 miljoen te verlagen, terwijl het merk in juli en augustus een positieve marketingbijdrage zag, waarvan de managers verwachten dat deze in de tweede helft van de maand positief zullen blijven. 

CEO Cheryl Calverley merkt op: “We doen al het mogelijke om het bedrijf door deze ongelooflijk moeilijke tijden heen te leiden, terwijl we met potentiële investeerders en strategische partners praten om nieuwe investeringen veilig te stellen met als doel eve een veiliger en duurzamer fundament te geven. Het bedrijf is drastisch gereorganiseerd, waarbij het behoud van contanten onze absolute focus is."

Meer informatie:
eve sleep
www.evesleep.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven